вівторок, 7 квітня 2020 р.

Українська мова 5 клас!!! Шановні діти!!!Ми з вами дивимося онлайн уроки !!! Але ж нам показують матеріал, який ми вивчили. Тому повторюємо і вчимося далі!!!

Тема нашого сьогоднішнього уроку :"Складання інформаційного повідомлення до шкільного веб-сайта про цікавий випадок із життя класу (з використанням вставних слів і словосполучень)".Тому ваше завдання написати повідомлення про цікавий випадок із життя класу, використавши вставні слова і вставні словосполучення!!! УВАГА!!!! Повідомлення пишемо в коментарях до цього допису!!!!

17 коментарів:

  1. Якось під час уроку природознавства ми ходили до шкільного парку спостерігати за весняними змінами у природі . Підійшли до нього ,а там прилетіло двійко лелек . Вони шукали їжу . Мабуть , голодні. Тому ,як мені здалося, із надією поглядають на людей , очікують їхньої допомоги.
    Ми швидко побігли до шкілної їдальні і принесли хліба ,щоб нагодувати птахів . Спочатку з острахом , а потім сміливіше лелеки брали поживу.
    У їхніх очах відбивалася подяка для нас. Вони ніби говорили:"Діти! Дякуємо вам!"
    Дійсно,дбати про природу-обовязок кожного!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Іванова Настя
    Якось після останнього дзвоника ми з усім класом пішли на пікнік.Мені здається всі були радісні.
    Ми гралися м'ячем,грали в квача і різні ігри.
    Уявіть собі ми навіть розпалили багаття.Дівчатка і хлопці бігали і збирали хмиз.Потім Наша вчителька запалила палички і з'явився кострик.
    Нарешті ми почали смажити сосиски і пекти картоплю на ньому.
    На жаль вже вечоріло і ми почали збиратися.Звичайно ж ми загасили вогонь щоб уникнути небезпеки.І всі спокійно розійшлися по домівках.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Настуся, повтори тему " Вставні слова", особливо розділові знаки і виправ усі пунктуаційні помилки у своєму дописі!!!!!

      Видалити
  3. Минулого року ми з класом,нарешті,для мене вперше в житті відвідали каток. З нами була вчитетелька Олена Василівна. Без сумніву,всі дуже чекали цієї поїздки. Всі однокласники,на диво,гарно каталися на ковзанах.Але я,уявіть собі,на ковзанах міг лише стояти. Наша вчителька пропонувала взяти на прокат тренувальні лижі.Але я не захотів.Звичайно,ця поїздка запам'яталася на все життя.

    ВідповістиВидалити
  4. Одного разу ми їздили до міста Дніпро.Як відомо,його ще раніше називали містом Катеринослав.Звичайно,ми всім класом відвідали музей Яворницького, і за свідченням.екскурсоводу дізналися багато цікавого.Між нами кажучи,не можливо передати словами всю красу міста.Відвідавши його раз, звичайно,хочеться повернутися до цього міста знову і знову.

    ВідповістиВидалити
  5. Кононенко Ангеліни
    Дніпро
    Одного разу ми зкласом поїхали в місто Дніпро коли ми їхали ми бачили велетенські стульчики а наних були написані знаменитості мабуть всі здивувалисмя коли це побачили.Коли ми доїхали біля музею було багато камяних скульптур.Ми зайшли вмузей і нам розповідали про минулі століття уявіть собі як було нам всім цікаво.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ангеліно!!!! Жодного розділового знаку я не побачила!!!!! Перечитай, будь ласка,і повиправляй усі помилки!!! Нехай тобі Віталя допоможе. Від мене йому привіт передай!!!!!!

      Видалити
  6. Трусов Денис.
    Одного разу ми їздили класом до міста Нікополь.Там ми відвідали пекарню,де виготовляли пряники. Власними руками спробували зробити їх. Було дуже цікаво. А потім нас повезли до парку на актрациони.

    ВідповістиВидалити
  7. На осінніх канікулах я разом з моїми одноклассниками їздила на екскурсію до міста Дніпро. Ми побували в краєзнавчому музеї, екскурсія була дуже цікавою і корисною. Уявіть собі, я дізналася коротко про історію людства. Потім відвідали в музеї АТО. Мені було смішно з моїх однокласників котрі вилазили на танки та уявляли , що керують ним. Бувало, що не всі слухались вчительку. Безперечно, вражаючим було те,що після того у нас була розважальна програма в торговому центрі міста Дніпро.
    Я дуже чудово провела той день.
    Волошина Лада.

    ВідповістиВидалити
  8. Донченко Дмитро
    На зимових канікулах вчитель фізкуьтури запропонував хлопцям з нашого класу взяти участь у змаганнях з футболу. Звичайно, ми з радістю погодилися. Безперечно, ми старанно тренувалися. Участь у змаганнях, на жаль, взяли не всі. У день змагань ми дуже хвилювалися. Хоч наша маленька команда і не виграла, але всі, як мені здається, викладалися наповну. Дякую за гру, друзі!

    ВідповістиВидалити
  9. Ігнатченко Ярослав
    Якось після всіх уроків Олена Василівна сказала: що ми йдемо прибирати в парку.Спочатку ми всі засмутилися,але потім ми зацікавилися прибиранням.Після всього ми почали зносити інвентар.
    Ось так ми випередили всі класи з прибирання своєї території в парку.

    ВідповістиВидалити

Перекладач